avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizare bibliotecar la biblioteca comunala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizare bibliotecar la biblioteca comunala

Buna dimineata!
Va rog frumos sa-mi spuneti daca un bibliotecar la o bibliotecomunala i se mareste salariul de baza incepand cu luna decembrie 2016 sau cu luna februarie 2017.
Potrivit legii bibliotecarilor, postul este in subordinea consiliului local. Personal consider ca incadrarea bibliotecarilor in conformitate cu anexa nr. IV familia ocupatională de funcţii bugetare "cultura": Cap II: Salarii de baza din sistemul bibliotecilor publice din România b)Functii de executie din L. 284/2010
Daca legiuitor ar fi dorit majoarea si la bibliotecari, atunci ar fi prevzaut acest fapt in mod expres fie in Legea 250/2016 fie in OUG nr. 2/2017.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:24, 16 Martie 2017
Ohhhh.... doamne!

45 de vizualizari pana in prezent si niciun raspuns de la ultimul
meu mesaj din data de 3 Martie 2017, 05:09.

Sa fie atat de greu un raspuns sau e teama de a emite o parere intr-un sistem de salarizare bulversat la care, cred eu, nici macar cei care emit acte normative nu stiu sa se pronunte. #-o
Totusi, moderatorii acestui subiect cred ca ar putea exprima o opinie.
122 de vizualizari pana in prezent si niciun raspuns.

Macar o parere: @ Kyandra x @ Darie Tudor?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariul bilbiotecarilor din bibliotecile locale se majoreaza incepand cu 01.02.201; prin grilele prevazute de legea 250/2016 s-au majorat salariile pentru personalul din Sanatate, Asistenta sociala si invatamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare venituri salariale institutii de spectacole si concerte, incepand cu luna decembrie 2017. Anisoaramacor Anisoaramacor Conform prevederilor Legii nr.274/decembrie 2017, se majoreaza cu 30% salariile personalului din institutiile publice de spectacole si concerte, care nu au ... (vezi toată discuția)
Legea 153/2017 tanta.andone@yahoo.com tanta.andone@yahoo.com Buna ziua .As dori sa stiu daca ptr.bibliotecari comunali incepind cu data de 1 iulie sa acordat odata cu personalul din administratie marire salariala sau se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de conducere pentru bibliotecar responsabil sanda1956 sanda1956 Legea bibliotecilor stipuleaza ca biblioteca publica fara personalitate juridica este condusa de un bibliotecar responsabil- care este asimilat cu functia de ... (vezi toată discuția)