avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit din criptomonede? Exista legislație ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit din criptomonede? Exista legislație pe subiectul acesta?

Buna ziua,
In decursul anului 2017 am investit aproximativ 5000 euro, in total, in criptomonede - persoana fizica . In momentul de fata, totalul monedelor detinute valoreaza peste 100 000 euro. As vrea sa retrag o parte si sa cumpăr un apartament. Ce impozite am de plătit si ce altceva trebuie facut in asa fel incat sa nu am nicio problema cu anaf?
Va mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cedare/vanzare firma fara a plati impozite aferente cedarii/vanzarii Pico98 Pico98 Buna ziua, Suntem 2 asociati cu 50% fiecare intr-o firma care sa zicem ca valoreaza 10.000 EUR (dar are capital social 1000 EUR). Vrem sa cedam/vindem firma ... (vezi toată discuția)
Tva de plata oanacosmin03 oanacosmin03 Buna ziua, Tatal meu a fost supus unei inspectii fiscale pentru comert cu masini si a fost declarat persoana impozabila si platitoare de TVA deoarece a ... (vezi toată discuția)
Valoarea sultei Vladimir44 Vladimir44 Eu, mama şi fratele meu deţinem în proprietate un apartament în Berceni: eu am 1/4, mama 1/2 şi fratele 1/4, în indiviziune. Eu am locuit (legal) singur ... (vezi toată discuția)