avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool la volan

care este pedeapsa pt 0,80 alcool in sange?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 08:49, 15 Octombrie 2009
Este la limita cu penalul :) Daca era peste , deja erati sub incidenta legii penale. Dar se va lasa , totusi, cu o amenda administrativa si suspendare permis...
La recoltarea probelor biologice se iau 2 probe, la o ora diferenta intre ele. Ar fi interesant sa ne spuneti care au fost valorile alcoolemiei la cele 2 probe....si apoi veti primi un raspuns exact, adica daca alcoolemia de 0,8 se incadreaza in sfera penalului sau in sfera contraventionalului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan adimihai adimihai buna ziua.as vrea sa cer si eu niste lamuriri va rog. in data de 23.12.2012 am consumat o cantitate de alcool (4 beri si ceva) in decurs de 5 ore.adica de la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Dobre2 Dobre2 Buna ziua ..am o poroblema si poate ma puteti ajuta intr-un fel. Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcoolemie , la probare cu testul etilotest am ... (vezi toată discuția)
Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)