avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata cartii de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata cartii de munca

Cat costa incepand cu 01/01/2018.cartea de munca platita direct la Casa de Pensii ?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 10:33, 7 Ianuarie 2018
Pentru a plati CAS la Casa de Pensii, va trebuie un contract de asigurare. In functie de valoarea acestuia, care nu poate fi mai mica decat salariul minim, se va plati 25%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat ma costa cartea de munca? cameliaghinea cameliaghinea Buna ziua, Intrebarea mea este: daca nu sunt agajata dar am carte de munca si vreau sa imi platesc singura totul cat m-ar costa? se poate sa imi platesc ... (vezi toată discuția)
Pot sa platesc suplimentar contributia la pensie? carsteaverginica carsteaverginica buna seara . nu sant salariata dar cu toate astea asi dori sa platesc contributie pt pensie . INTREBARI 1-cum trebuie sa procedez in eventualitatea ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Inchidere contract de munca andreeaalexandra andreeaalexandra Buna ziua, ca rog frumos,daca ma poate indruma cineva in urmatoarea problema. Sunt administratorul unei firme de taxi,am doar o masina pe firma,am ... (vezi toată discuția)