avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... indreptare eroare hoarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

indreptare eroare hoarare judecatoreasca

Buna seara,

Instanta de judecata trece gresit in hotarare cuantumul taxei de mediu si cheltuiala de judecata. Se poate formula cerere de indreptare eroare materiala?

Hotararea nu este definitiva.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 21:15, 9 Ianuarie 2018
intre timp paratii au declarat recurs impotriva hotararii in care s au strecurat greselile pe care vreau sa le indrept.....se mai poate depunere cererea de indreptare eroare materiala in aceste conditii?

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot solicita îndreptarea erorii efectuate de instanță privind calculul la plata cheltuielilor de judecată pe care pârâtul trebuie să mi le plătească? _Alin_ _Alin_ Cum se procedeaza repararea erorii cauzate de instanta la plata cheltuielilor de judecată? Mentionez ca in momentul cand am introdus actiunea in judecată, ... (vezi toată discuția)
Recurs incheiere de indreptare erori materiale marianaflore marianaflore Buna seara, Cererea de recurs indreptata impotriva incheierii de indreptare erori materiale se judeca in camera de consiliu sau in sedinta publica? Se ... (vezi toată discuția)
Emitere titlu de proprietate cu hotarate judecatoreasca. Costy 27 Costy 27 Am obtinut hotararea definitiva pentru 1,8 ha de teren spre emiterea TP,dar pe hotarare specifica ca nu obliga comisia la cheltuielile de judecata ca nu ca nu ... (vezi toată discuția)