avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... taxa de reziliere abonament telefonic
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

taxa de reziliere abonament telefonic

Am avut un contract la o firma de telefonie,contract prelungit in 2012 pana in 2014,aprilie. In 2013 eu am plecat in Franta activând romingul inainte sa plec, iar la o zi dupa ce am ajuns in Franta, compania telefonica mi-a restrictionat accesul la orice apel. In decembrie 2013 m-am intors de sarbatori in tara, am fost la compania respectiva sa fac plangere,dar mi s-a spus ca ei nu au nici o vina,ca de fapt compania din Franta nu a permis accesul la apeluri. Binenteles ca facturile au curs continuu cu abonamentul respctiv,plus convorbirile efectuate in prima zi in roming.Nu le-am platit,am cerut sa mi se opresca plata la un abonament care nu l-am folosit si pe un telefon inchis abuziv .In aprilie 2014 m-am intors in tara cand am platit o suma imensa,undeva la 3000 lei cu penalitatile respective.Nu am mai platit taxa de reziliere,compania mi-a reziliat contractul intre timp,si m-au dat pe mâna firmelor de recuperatori.Desi am incercat de fiecare data sa arat ca am fost victima unui abuz,cei de firma de recuperare ma agaseaza zilnic cu telefoane ca sa platesc restul de 400 lei,respectiv taxa de reziliere. As dori sa stiu daca exista din punct de vedere legal o modalitate de a scapa de aceasta plata,avand in vedere faptul ca stiu ca taxa de reziliere a fost gasita un abuz si a fost scoasa.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila ciungansimona ciungansimona Am reinnoit abonamentul in 05 01 2013 la o companie de telefonie mobila.Nu mi s-a spus de catre consiliera ca abonamentul de internet este sub contract ... (vezi toată discuția)
Factura vodafone sssssttt sssssttt Am facut abonament in aprilie anul trecut in valuoare de 89 de euro pentru a beneficia de roming . Minute si internet . Totul a fost ok pana anul acesta mai ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere contract id_alyna id_alyna am si eu o intrebare dupa aproximativ 7 ani ca si client vodafone am dorit sa renunt la serviciile lor apeland serviciul lor de relatii clienti o ... (vezi toată discuția)