Factura respectiva probabil , contine si abonamentul lunar,sau si convorbiri pentru care dvs. nu ati mai platitt dupa ce v-ati suparat.
Trebuia sa cereti incetarea contractului cu ei, incepand cu ziua si luna, trecuta in contract. (contractul s/a prelungit din an , in an.) Daca cereti mai repede, atunci solicita o taxa de dezabonare.
Firmele de telefonie mobila, datorita clauzelor din contract, castiga procesele. Nu va cheama in judecata, pana cand nu creste suma suficient. Ei au destularabdare, pentru ca penalitatile deintarziere sunt de 0,6% pe zi, din intreaga suma, care, luna de luna creste.
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu utilizati denumiri operatori telefonie
Beneficiati de facilitatea Editeaza care va permite accesul la mesajul anterior,
corectarea si completarea acestuia
2-Dvs cand ati inteles sa incetati plata serviciilor ,aveati obligatia sa informati oficial operatorul
Rezilierea contractului se realizeaza la termenele si clauzele contractual asumate
Cum dvs nu ati comunicat interesul de reziliere ,operatorul initial a restrictionat accesul la servicii,iar ulterior a acomunicat costul rezilierii
Contractul initial asumat poarta semnatura dvs la drepturi si obligatii ce va revin ,inclusiv consecintele legale ce decurg in caz de incalcarea acestora
deci sunt bun de plata !!
eu merg si ma abonez la un operator de telefonie , se face un contract (PT CA ALTFEL NU AI CUM SA TE ABONEZI) si daca dupa 5 luni vreau sa renunt , platesc taxe de reziliere !! foarte misto !
eu detin o societate de distributie si sunt obligat de lege sa am contracte de vanz cump cu clientii mei dar daca un client nu doreste sa mai lucreze cu mine ce ar trebui sa fac ? sa i facturez o taxa de reziliere ?
asta e o marlanie care numai la noi se poate intampla
citeam mai devreme o chestie cum ca ar fii un proiect de modificare a legii care prevede scoaterea taxelor de reziliere din contracte . stiti ceva de asta ?
atunci spuneti mi si mie cum ma pot abona undeva (telefonie , televiziune ,etc) fara contract de genul asta care prevede taxe de reziliere ?
eu nu cred ca exista in Romania contract de telefonie ,televiziune ,etc. pe perioada nedeterminata
in ce tara traim fratilor !!!
va multumesc mult !
sa stiti ca m am descarcat un pic !
mergeti pana ei si vedeti de unde rezulta exact suma asta. poate ati prelungit abonamentul, acceptand o oferta fie pt un telefon, fie pt un plan tarifar. oricum e in interesul dvs sa lamuriti problema cat de repede. totusi, nu platiti fara sa stiti de ce