avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... taxa reziliere contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

taxa reziliere contract

am si eu o intrebare
dupa aproximativ 7 ani ca si client vodafone am dorit sa renunt la serviciile lor apeland serviciul lor de relatii clienti
o domnisoara de acolo mi a spus ca nu se poate acest lucru pt. ca sunt inca sub contract cu vodafone
enervat la maxim am decis sa nu mai platesc
ca urmare mi au sistat accesul la reteaua vodafone (ceea ce imi doream de fapt)
numai ca m am trezit si cu o factura cu o taxa de reziliere de 752 lei
nu pot sa cred ca asa ceva se poate intampla .
intrebarea mea este ..... exista vreo lege sau modificare de lege care sa imi dea castig de cauza sau o sa fiu obligat sa platesc o taxa nesimtita de reziliere
va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 21:25, 4 Mai 2010
Factura respectiva probabil , contine si abonamentul lunar,sau si convorbiri pentru care dvs. nu ati mai platitt dupa ce v-ati suparat.
Trebuia sa cereti incetarea contractului cu ei, incepand cu ziua si luna, trecuta in contract. (contractul s/a prelungit din an , in an.) Daca cereti mai repede, atunci solicita o taxa de dezabonare.

Firmele de telefonie mobila, datorita clauzelor din contract, castiga procesele. Nu va cheama in judecata, pana cand nu creste suma suficient. Ei au destularabdare, pentru ca penalitatile deintarziere sunt de 0,6% pe zi, din intreaga suma, care, luna de luna creste.
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2010
ContSters122901, utilizator
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu utilizati denumiri operatori telefonie
Beneficiati de facilitatea Editeaza care va permite accesul la mesajul anterior,
corectarea si completarea acestuia
2-Dvs cand ati inteles sa incetati plata serviciilor ,aveati obligatia sa informati oficial operatorul
Rezilierea contractului se realizeaza la termenele si clauzele contractual asumate
Cum dvs nu ati comunicat interesul de reziliere ,operatorul initial a restrictionat accesul la servicii,iar ulterior a acomunicat costul rezilierii
Contractul initial asumat poarta semnatura dvs la drepturi si obligatii ce va revin ,inclusiv consecintele legale ce decurg in caz de incalcarea acestora
deci sunt bun de plata !!
eu merg si ma abonez la un operator de telefonie , se face un contract (PT CA ALTFEL NU AI CUM SA TE ABONEZI) si daca dupa 5 luni vreau sa renunt , platesc taxe de reziliere !! foarte misto !
eu detin o societate de distributie si sunt obligat de lege sa am contracte de vanz cump cu clientii mei dar daca un client nu doreste sa mai lucreze cu mine ce ar trebui sa fac ? sa i facturez o taxa de reziliere ?
asta e o marlanie care numai la noi se poate intampla
citeam mai devreme o chestie cum ca ar fii un proiect de modificare a legii care prevede scoaterea taxelor de reziliere din contracte . stiti ceva de asta ?
atunci spuneti mi si mie cum ma pot abona undeva (telefonie , televiziune ,etc) fara contract de genul asta care prevede taxe de reziliere ?
eu nu cred ca exista in Romania contract de telefonie ,televiziune ,etc. pe perioada nedeterminata
in ce tara traim fratilor !!!

va multumesc mult !

sa stiti ca m am descarcat un pic !



mergeti pana ei si vedeti de unde rezulta exact suma asta. poate ati prelungit abonamentul, acceptand o oferta fie pt un telefon, fie pt un plan tarifar. oricum e in interesul dvs sa lamuriti problema cat de repede. totusi, nu platiti fara sa stiti de ce

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila ilears ilears Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta: am un abonament de telefonie mobila pe care l am prelungit pt 2 ani din ianuarie 2017 fara ... (vezi toată discuția)
Furnizor telefonie mobila, nivel semnal fluctuant mario08 mario08 Buna ziua Am si eu o intrebare la dumneavoastra pentru situatia in care ma aflu , cum o pot rezolva legal in prezent : Anul trecut in decembrie ( 2011 ) am ... (vezi toată discuția)
Taxe de reziliere abuzive in contractele de telecomunicatii OanaCiulei OanaCiulei Buna tuturor, Dupa cum bine stiti, toate companiile de telecomunicatiii au in clauzele lor contractuale aplicate taxe de reziliere, in cazul in care vrei ... (vezi toată discuția)