avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc

Ma aflu in concediu creștere copil cu handicap 3-7 ani si sunt însărcinată.cum o sa primesc indemnizație.in functie de ce anume se calculează si despre ce sume de bani este vorba.?
Cel mai recent răspuns: Andreeaalbertariana , utilizator 20:21, 7 Ianuarie 2018
Cuantumul indemnizației lunare este de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nașterii copilului.
Cuantumul minim al indemnizației lunare nu poate fi mai mic decât suma rezultată din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referință, iar cuantumul maxim al acesteia nu poate depăși valoarea de 8.500 lei.
Asta stiam.cred ca nu m-am exprimat cum trebuie.daca acum primesc indemnizația de handicap(concediu crestere copil cu handicap)după nașterea bebe 2 voi primi 2 indemnizații???adică voi indemnizație creștere si pt bebe 2?care este procedura sau cum se calculează?si despre ce sume in bani este vb.eu iau indemnizație minima acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Vicio Vicio Indemnizatia creștere copil este aceeasi pentru ambii copii daca am gemeni sau difera? (vezi toată discuția)
Concediu de ma (pa)ternitate. DanMarinoiu DanMarinoiu Ce spune legea despre indemnizația de concediu de maternitate. Dacă sotul doreste sa stea acasa cu copilul alocația primesc amândoi sau doar unul. ... (vezi toată discuția)
buna Favi Favi Bună ziua m.ar interesa care este procedura de plata a indemnizației de creștere copil în cazul unei sarcini gemelare, având în vedere ca șanț ... (vezi toată discuția)