avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Salarizare in cazul autoritatilor publice locale
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Salarizare in cazul autoritatilor publice locale

In cazul autoritatilor publice locale , salariile sunt stabilite de consiliul local. Totusi , se poate ca un consilier II, angajat ca personal contractual sa aiba salariul 50% din salariul omologului sau functionar public ? Sau salariul unui consilier II angajat ca personal contractual poate fi mai mic decat salariul unui referent intr- o functie publica ?
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Transformare post conform ordonanŢĂ de urgenŢĂ nr. 57/2019 iniminis iniminis Buna ziua, lucrez intr-o institutie publica subordonata consililului local pe postul de referent de specialitate achizitii publice (personal contractual) si ... (vezi toată discuția)
Salarizarea si promovarea in clasa a functionarilor publici lauratoader2006 lauratoader2006 Buna Ziua, Lucrez in cadrul unei institutii publice de 13 ani, sunt functionar public din 01.03.2005, in cadrul Serviciului Resurse Umane, in functia de ... (vezi toată discuția)
Reincadrare 2011 tudorache elena tudorache elena Inainte de aparitia legii 330/2009 eram incadrata in functia de consilier achizitii,grad IV.Acum cu aplicarea noii legii sunt reincadrata in functia de ... (vezi toată discuția)