avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restituire acte originale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restituire acte originale

Buna ziua..Mi-am dat demisia de la firma iar patronul nu-mi restituie actele originale pe care le-am depus cu mai mult timp in urma, in vederea angajarii. Motivul il constituie o "datorie" financiara fictiva , inventata de catre patron in scopul sicanarii mele evidente. Mentionez ca nu exista nici un act care sa dovedeasca aceasta datorie.Cum imi pot recupera actele ?

Alte discuții în legătură

Retineri salariale MihaiAlex MihaiAlex Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema. In urma unor neintelegeri cu angajatorul, mi-am depus demisia luna trecuta. In urma neacordarii demisiei ... (vezi toată discuția)
Un angajator extrem de abuziv madylumy madylumy buna ziua, revin si eu cu o situatie pe care am relatat-o acum aprox.2 luni si la care au intervenit cateva modificari: pe scurt: un angajator in urma unor ... (vezi toată discuția)
Fuga de recuperatori carmenn1978 carmenn1978 Buna ziua !Am o datorie in baza de date a unei firme de recuperari. Astazi am avut o intrevedere fata in fata cu recuperatorii, am depus la ei o cerere in ... (vezi toată discuția)