avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbarea regimului matrimonial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbarea regimului matrimonial

Referitor la o casatorie si bunurile dobandite:
La casatorie au optat pentru impartirea in mod egal a bunurilor fara sa isi dea seama de un aspect.
El are poprire pe conturi si un apartament oprit ca si garantie in urma unui proces. Ea are un credit ipotecar pe un apartament platit aproape jumatate. Exista posibilitatea sa ii opreasca si ei din apartament?
Vor sa schimbe regimul matrimonial dar din ce stiu se poate dupa un an, dar nu stiu daca se poate in aceste conditii iar pana atunci oricum vor sta ca pe ace. Multumesc pt ajutor.
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2018
User789, utilizator

Alte discuții în legătură

Este posibila o reipotecare ? de novo de novo Am achizitionat in dec 2011 un apartament prin credit ipotecar. La momentul respectiv nu eram casatorit. Acum m-am casatorit si as dori sa stiu daca pot sa ... (vezi toată discuția)
Soțul poate renunța la dreptul de coproprietate la un apartament ... Victor 70 Victor 70 Soțul poate renunța la dreptul de coproprietate la un apartament cumpărat de sotie în timpul căsătoriei, in favoarea soției? (vezi toată discuția)
Casatorie ContSters263892 ContSters263892 Buna ziua! Luna viitoare ma casatoresc cu prietenul meu care din pacate este acum in inchisoare. Parintii mei urmeaza sa-mi dea un apartament iar eu voi ... (vezi toată discuția)