avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ghid turistic / agentie de turism
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ghid turistic / agentie de turism

Buna ziua,
Momentan lucrez in IT, dar as vrea sa mai organizez excursii / teambuilding-uri in weekend cu un anumit tip de persoane.
Excursiile pot fi la munte / cabana, prin Romania sau in strainatate (Europa, Asia, etc). Deci asta ar insemna ca o sa rezerv eu biletele de avion / cazare / transport cu autocarul / colaborare cu ghizi si agentii din alte tari.
De asemeanea as dori sa pot eventual sa organizez si evenimente in Bucuresti.

Nu am facultate in turism, nici vreun curs de ghid / manager in turism.

M-ar ajuta foarte mult sa stiu raspunsul la urmatoarele intrebari:
1. Trebuie sa imi fac o agentie / tur operator pt a face asta? Daca nu, de ce?
2. Care este diferenta intre 799 "Alte servicii de rezervare şi asistenţă turistică" si 791 "Activităţi ale agenţiilor turistice şi a tur-operatorilor" ?
2. Ce trebuie sa fac pentru a rezerva biletele de avion la un anumit pret si sa le platesc dupa ce primesc banii de la clienti?
3. Ce coduri CAEN am nevoie?
4. Ce cursuri trebuie sa urmez? Ghid local / national / montan / manager in turism ?

Multumesc,
Stefan

Alte discuții în legătură

Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Ghid turistic - cod caen anonym3000 anonym3000 Salut! As vrea sa organizez excursii in Romania si in strainatate. Trebuie sa-mi infiintez o agentie de turism pentru asta? Ce cod CAEN am nevoie? Imi ... (vezi toată discuția)
Pfa sau ii pentru intermedieri in turism mamaleone mamaleone Doresc ca prin intermediul unui website sa intermediez intre turist si administratorul unitatii de cazare inscris pe acel website. Initial am studiat ... (vezi toată discuția)