avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... declarare venit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

declarare venit

Buna ziua ,
Am 2 contracte de munca ,la 2 angajatori diferiti .
Trebuie sa mai depun vreo declaratie de venit , la Fisc ?
Cel mai recent răspuns: mariss29 , utilizator 11:54, 7 Ianuarie 2018
Nu se mai depune nicio declaratie la fisc.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de închiriere pentru un imobil care este deținut de 2 proprietari ioanageanta94@gmail.com ioanageanta94@gmail.com Buna ziua, Cum se procedează în cazul unui contract de închiriere pentru un imobil care este deținut de 2 proprietari (cote diferite)? Este obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Pfa obligatii fiscale alecramm alecramm buna ziua , am mai avut aceasta intrebare si am uitat sa fac precizarea PENSIONAR - PFA cu contract de servicii va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale si contributii obligatorii pentru birou de mediator Dorin Baleanu Dorin Baleanu Buna ziua, Am obtinut Autorizatia de Mediator si trebuie sa depun la Fisc declaratia 070 si va rog sa-mi spuneti care sunt contributiile pe care trebuie sa le ... (vezi toată discuția)