avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum sa ma incadrez pe CM?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum sa ma incadrez pe CM?

Buna seara!
In primul rand va multumesc anticipat pentru dorinta de a ma ajuta. Suntem 2 asociate la o gradinita, asociatie. Una din noi va fi Director general dar nu stiu cum sa o incadram pe cealalta? Director adjunct?? Director Marketing?parca totusi am vrea ambele posturi de " conducere" si pe acte.Mai bine imi dati Dvs un sfat daca stiti cum se procedeaza la asociatii. Parca nu am vrea asistent director. Va multumesc anticipat si o seara superba va doresc.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:55, 14 Octombrie 2009
Structura interna si denumirile intr-o organizatie nu vi le impune nimeni.
Dar sunteti asociatie (ONG) , sau SRL ?
Administrator.
Suntem ONG. Un asociat va fi administrator sau director general asta ne vom consulta dar celalalt asociat ce post ar putea ocupa pentru a fi tot de conducere?
Multumesc anticipat
Administratorul si directorul general nu inseamna acelasi lucru....sunt 2 functii diferite.
Deci problema se rezolva usor: o asociata va fi director general si una administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sucursala ong Laur03 Laur03 Ce trebuie facut pentru a inregistra o sucursala in Bucuresti a unui ONG cu sediul in Oltenita si care sunt actele necesare. (vezi toată discuția)
De cine asculta reprezentantul legal al unei asociatii non profit, asociat unic intr-un srl, de ag sau de cd? Victoren Victoren O asociatie organizație non-guvernamentală și non-profit cu membri SRL-uri, a devenit asociat unic si administrator al unui alt SRL si si-a desemnat un ... (vezi toată discuția)
Casier de asociatie de parinti la gradinita IULIA GIOADA IULIA GIOADA Buna seara! Daca in 2012 a fost infiintata la o gradinita o asociatie de parinti, s-au strans in jur de 80 de milioane de lei vechi si casiera nu mai vrea sa ... (vezi toată discuția)