avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitul pe veniturile din chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitul pe veniturile din chirii

Buna ziua. Doresc in aceasta perioada sa inchiriez un apartament, iar odata cu acesta doresc sa fac contract la ANAF. Am inteles ca procentul impozitului s-a schimbat in 2018, de la 16% la 10%, scazut din 75% din valoarea chiriei. As dori sa stiu daca este adevarat, poate este cineva in tema pe acesta forum.

Alte discuții în legătură

Impozitare venit din contract inchiriere B0gdan84 B0gdan84 Buna ziua, As dori sa stiu ce impozite/taxe trebuie sa plateasca un pensionar (cu o pensie sub salariul minim pe economie - am inteles ca si asta conteaza) ... (vezi toată discuția)
Chirie apartament nicu_strat nicu_strat am un apartament si doresc sa-l inchiriez cu 600 lei /luna cati bani trebuie sa platesc la stat pentru aceast venit rezultat din chirie ? va multumesc. (vezi toată discuția)
Impozit pe chirie silu silu am un apartament si vreau sa-l inchiriez, cit impozit trebiue sa platesc la stat ? cum se calculeaza impozitul. VA MULTUMESC (vezi toată discuția)