avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate pentru firma de taxi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate pentru firma de taxi

Buna ziua,
Vreau sa tin contabiliatatea la o firma de taxi, am descarcat programul saga dar nu stiu ce trebuie sa aleg la "casa de marcat" , aparatul folosit pe masine este taximetru microsif 03. E cineva care foloseste saga si sie sa imi spuna ce ar trebui sa aleg?
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Casa de marcat cate coduri caen poate avea ? giuliorc92 giuliorc92 Buna ziua tuturor as dori sa merg la registrul comertului sa adaug codul taxi 4932 la PFA pe care detin , din momentul ca am atestat taxi vreau sa devin ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal eronat-solutii laurail laurail Buna ziua! Folosesc programul de contabilitate Saga de curand, la care am \"atasat\" casa de marcat. Din greseala am tastat eronat o suma si astfel am scos ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot inscrie in forum "saga" ? lenareg lenareg vreau sa ma inregistrez in forum saga pt cateva eroari aparute in program si nu stiu cum si de unde?/// (vezi toată discuția)