avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum ma pot inscrie in forum \"saga\" ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum ma pot inscrie in forum "saga" ?

vreau sa ma inregistrez in forum saga pt cateva eroari aparute in program si nu stiu cum si de unde?///
Cel mai recent răspuns: lenareg , utilizator 13:53, 7 Octombrie 2010
pai deschideti forum saga , si la user scrieti userul de la programul saga , iar parola este aceeasi cu cea folosita pentru descarcarea update-urilor de acolo
multumesc mult ,am reusit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program saga narcisa07 narcisa07 Am lucrat salariile in SAGA pe tot anul 2008. Programul il luasem gratis de pe net. Acum vreau sa intru pe ianuarie 2009 si nu imi afiseaza zilele de sambata ... (vezi toată discuția)
Saga c: free aura.radulescu aura.radulescu Buna seara! Am un program Saga C- free pe care am lucrat anul 2009. Anul acesta am introdus tot trim 3 si cand am dat pe calcul impozit pe profit , la ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot inscrie in forum saga dgeo dgeo Buna ziua, Am o mare rugaminte. Daca incep sa lucrez cu programul saga si incerc sa intru in forum, cum pot sa ma inregistrez daca nu am cont si nu intru ... (vezi toată discuția)