avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rutiera

un cetatean greca a primit amenda si 4 puncte pentru depasirea vitezei pe o sosea din craiova .Cum si unde trebuie sa plateasca cei 840lei din procesul verbal ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:23, 13 Ianuarie 2018
Se prezinta la o unitate CEC din Craiova cu pasaportul/cartea de identitate, procesul verbal si banii, plateste si apoi trimite copia scanata a dovezii platii pe email la politia rutiera Craiova.

oug41.2016.sr@dj.politiaromana.ro

[ link extern ]

daca nu are timp ,cum procedeaza ?
Plateste prin ghiseul.ro fara sa se inregistreze ca si utilizator.

[ link extern ]

Selecteaza judet "Dolj", institutia "Craiova", tipul amenzii "amenzi circulatie" si completeaza restul rubricilor, nr proces verbal, data intocmirii, etc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cetatean strain MihaelaaC73 MihaelaaC73 Buna ziua, Unde plateste un cetatean strain o amenda? Pe procesul verbal nu este niciun cont bancar și, înteleg că nici pe ghiseul.ro nu este posibil.. (vezi toată discuția)
Amenda circulatie ajunsa la finante dupa 4 ani, a intervenit prescriptia? horia2010 horia2010 am aflat de la finante ca am de plata o amenda pt viteza pe dn1 la Barcanesti Prahova. problema e ca fapta a fost savarsita la 2 ian 2007! procesul verbal a ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - depasirea vitezei mick7m mick7m in zona Pielesti- Bals pe niste pante exista intradevar limita de viteza mai intai la 70 apoi la 50 .mi s-a intamplat sa dau intr-un radar ,exact pus cum ... (vezi toată discuția)