avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA 2018 / Prestari servicii Anglia
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA 2018 / Prestari servicii Anglia

Buna seara!

Am niste nelamuriri o data cu noile legi fiscale pe care nu am reusit sa le deslusesc.

Daca as dori sa imi deschid un PFA pentru prestari servicii IT in Anglia ce taxe ar trebui platite lunar daca facturez o suma fixa luna de luna, stabilit la minimul pe economie in 2018?

Care este forma recomandata? Norma de venit sau Sistem Real?

Este neaparat sa deschid cont bancar pe persoana juridica? Sau pot lasa contul pe persoana fizica?

Daca firma din Anglia nu vrea factura cu TVA trebuie sa ma mai inregistrez in scopuri TVA?

Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2018
ndrcons, utilizator

Alte discuții în legătură

Tva - serviciu non ue - pfa Bașar Andrei Bașar Andrei Buna ziua Vin către voi pentru ajutor deoarece am o nelămurire: 1.Am un pfa norma pe venit prestare servicii it către clienti din uk, întrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Freelancer in it - intreprindere individuala? cum? popfran90 popfran90 Buna ziua, Doresc sa-mi deschid o intreprindere individuala, ca freelancer in IT (activitati legate de pagini web, portaluri, etc.), in trecut am mai fost ... (vezi toată discuția)
Pfa nelamuriri cineva2009 cineva2009 BUNA ZIUA MI AM INFIINTAT DE CURAND UN PFA NEPLATITOR DE TVA ,ACTIVITATEA PRINCIPALA ESTE AGRICULTURA , IAR CEA SECUNDARA ACTIVITATI WEB. PE LANGA FACTURIER ... (vezi toată discuția)