avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Pensionar care lucreaza 4 ore
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Pensionar care lucreaza 4 ore

Sunt pensionar si lucrez .Am contract de munca de 4 ore.Deseori depasesc la lucru 4 ore ,si as vrea sa stiu daca ma pot ponta orele suplimentare .De asemenea as vrea sa stiucare sunt darile la stat dupa noua lege .Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Adaugare ore suplimentare la contractul de munca JupiterRaducuAlin JupiterRaducuAlin Sunt tehnician service aparatura medicala Jobul in sine implica meseria de tehnician dar pentru ca am clientii in toata tara sunt obligat sa si conduc. Acest ... (vezi toată discuția)
Cim cu 1 zi/pe luna francescafira francescafira care sunt conditiile si posibilitatile (de a face pontaj , contributii salariale ..) CIM cu 1 zi pe luna ? (vezi toată discuția)
Administratorul are nevoie de angajare maritica 1 maritica 1 am o societate neplatitoare de tva acest magazin se ocupa cu vanzarea de haine , la vinzare nu as vrea sa aduc pe cineva strain as dori sa ma ocup eu adica ... (vezi toată discuția)