avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acte traduse și legalizate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acte traduse și legalizate

Trebuie să trimit soțului meu care este în penitenciar în Franța niște acte ( certificat căsătorie, certificat naștere copil, act casă, fișă medicală) pentru a-i servi la comisia de eliberare condiționată.Vă rog să-mi spuneți dacă trebuiesc doar traduse sau și legalizate? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:30, 7 Ianuarie 2018
Buna seara
TRADUSE de traducator autorizat si legalizate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare in romania a unui copil nascut in ue mirela173 mirela173 buna ziua. o sa intru direct in subiect. copilul meu e nascut in franta, in 2009. este declarat in franta, are toate actele in regula. este francez, deoarece ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean din colombia emy h emy h buna seara ...as dori sa aflu ce acte necesare ar trebui unei cetatene din colombia pentru a se casatori cu un cetatean roman mentionez casatoria va avea loc ... (vezi toată discuția)
Acte cetatean roman pentru casatoria in ue tama tama buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)