avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac sentință definitivă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac sentință definitivă

Buna ziua imi puteti spune va rog daca se mai poate face apel dupa o decizie definitiva intr-un partaj,dupa ce s-a judecat intai la judecatorie si dupa la tribunal?!Si cum pot verifica daca respectiva persoana a mai facut apel?Multumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Danutcojo33@yahoo.ro , utilizator 00:15, 8 Ianuarie 2018
Buna seara
Pai a existat apelul, cel judecat la tribunal.
Mai intai procesul sa judecat la bolintin vale,dupa a facut apel si sa mutat la tribunalul giurgiu,si aici am primit o decizie definitiva asa scrie la final,intrebarea mea este,se mai poate face inca un apel sa se mute la tribunalul bucuresti?Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizarea decizirei definitive Gabriela Caraulasu Gabriela Caraulasu Buna ziua, am primiti si eu o comunicare de la hotararea civila, care este definitiva. De la Trubunalul Giurgiu. As vrea sa imi schimb si eu numele de fata ai ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala claudiaaydogan claudiaaydogan Problema consta in urmatoarele : mi-a fost retinut permisul duminica pt depasire in zona de actiune a indicatorului depasire interzisa....de fapt, nu este ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de mediu ContSters380673 ContSters380673 Buna ziua! In anul 2009 am achizitionat un autoturism la mana a doua din Germania,pentru el platind taxa de mediu 3000 ron la administratia judeteana a ... (vezi toată discuția)