avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legalizarea decizirei definitive
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legalizarea decizirei definitive

Buna ziua, am primiti si eu o comunicare de la hotararea civila, care este definitiva. De la Trubunalul Giurgiu. As vrea sa imi schimb si eu numele de fata ai nu stiu daca pot legaliza aceste acte sau trebui sa mai astept altceva. Nu sunt sigura. Si unde ar trebui sa imi legalizez actele, la Bolintin Vale unde am avut prima infatisare unde am avut depus actele de divort sau la tribunalul Giurgiu unde a dat aceasta decizie definitiva?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 02:20, 31 Martie 2018
Legalizarea sentintei o solicitati la Judecatoria Bolintin Vale.
La tribunal nu ne-ati spus ce s-a decis, asa ca ma limitez doar la sentinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea unui divort. va rog lamuriti-ma!!! Iordache Alexandra Iordache Alexandra Buna ziua. Ma numesc Iordache Alexandra, am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati!! am fost casa torita la Craiova (eu sunt din Dr.Tr.Severin) timp de 6 ... (vezi toată discuția)
Respingere hotarare de divort ioamunt ioamunt Buna ziua din nou, Am depus marti (05.08.2008) hotararea de divort pt legalizare (definitiv si irevocabil, fara titlu executoriu). Toate actele conform ... (vezi toată discuția)
Decizia de divort Manoliu Eugen Manoliu Eugen Buna ziua- va rog sa imi spuneti -dupa ce primesc decizia de divort,ce pasi trebuie sa parcurg. Sau tribunalul trimite copii dupa decizie la evidenta ... (vezi toată discuția)