avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Efectele distrugerii unui imobil adjudecat
Discuție deschisă în Executare silită

Efectele distrugerii unui imobil adjudecat

Am cumparat un imobil la licitație, dar nu ii pot evacua până la data de 1 martie, conform legii.In cazul in care imobilul va fi vandalizat,cum pot acționa sau ce pot face pentru a evita lucrul acesta?
Mentionez ca am avut o discuție cu foștii proprietari, iar aceștia vor sa ia inclusiv geamurile, parchetul, flisele, absolut tot.
Cum as putea sa procedez, astfel încât să evit situatia asta până când va avea loc evacuarea?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Geo12345 , utilizator 00:43, 8 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere apartament nickdmx nickdmx In urma cu cateva luni am achuzitionat un apartament la licitatie. Dupa mai multe probleme am reusit sa intru in apartament constatand ca acesta este distrus: ... (vezi toată discuția)
Mansarda contruitata cu autorizatie, dar cu acordul fostului vecini care a vandut casa. csalexandru csalexandru Buna ziua, Am cumparat o casa si vecinu de langa mine a obtinut autorizatie de constructie mansarda, pe baza unui acord pe care il avea de la fostul ... (vezi toată discuția)
Poate contesta debitorul procesul de licitație publica? Geo12345 Geo12345 Buna ziua, Am cumparat un imobil in licitatie publica si as dori sa stiu daca debitorul poate contesta procesul de licitatie in conditiile in care pentru ... (vezi toată discuția)