Am cumparat o casa si vecinu de langa mine a obtinut autorizatie de constructie mansarda, pe baza unui acord pe care il avea de la fostul proprietar al casei pe care am cumparato.
Intrebarea este daca in momentul de fata cand omu a terminat lucrarea mai pot face deja, el avand o distanta fata de linia de proprietate de 1-2 metri.
faptul ca nu mai am intimitate, au 5 geamuri indreptate spre mine, am fost mai mereu plecat si nu am putut realiza cat de deranjant poate fii. Ideea e ca nu mai am deloc intimitate, si dansi nu sau consultat cu mine in legatura cu nimic.. adica ar fii putut amplasa geamurile in asa fel incat sa nu ma deranjeze.. Ei nu au terminat lucrarea inca, cred ca nu au facut receptia finala, as vrea sa stiu daca am sansa se li se anuleze autorizatia de constructie, sau ce sansa as avea in instanta?
Geamurile pot fi doar pentru lumina având in vede ca e mansarda aproape sigur sunt îndreptate in sus. Dacă nu sunt in sus, puteți cere vecinului sa pună sticla mata .
V-am intrebat daca se poate cere anularea autorizatie pe baza faptului ca a depus de autorizatie cu un acord pe care nu il avea de la actual proprietar.
Dacă autorizația a obținut o dupa ce ati cumpărat Dvs, aveți sanse sa o Anulați. Dacă el a depus dosarul pentru obținere autorizație înainte sa cumparati Dvs nu aveți sanse. E discutabil.
Dreptul la intimitate
jon85
un unchi si-a construit in urma cu aproximativ 20 ani o casa la o distanta de 50-60 cm de gardul care desparte proprietatea sa de cea a vecinului. in momentul ... (vezi toată discuția)
Ferestre vecin
melaniat
Buna ziua!
Am si eu o intrebare legata de distanta intre proprietati si despre ferestrele vecinului .
Casa lui este construita la o distanta de aproximativ ... (vezi toată discuția)