avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire si reducere taxa impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire si reducere taxa impozit

Buna ziua! As dori să știu în ce situație ne putem încadra la reducere sau scutire de impozit. Familia mea este formata din trei membri: eu,soțul și un bebeluș de 8 luni. Soțul meu este singurul care lucrează ,salariul fiind de 676 RON ( cu jumătate de normă ). Eu nu beneficiez de indemnizație. De asemenea as dori sa mai menționez că locuința noastră este declarată monument istoric . Am pus o întrebare cu privire la acest lucru la sediul de taxe și impozite din oraș,iar răspunsul a fost că indiferent de venit ,nu putem beneficia de niciun fel de reducere datorita faptului că soțul este salariat ( chiar daca suma este mica) . Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:18, 8 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai autoritatea publica locala=primaria,in anumite situatii poate dispune reducerea sau exonerarea de la obligatia achitarii obligatiilor anuale la buget

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit firma stoicadanielapia stoicadanielapia Buna dimineata, Saptamana trecuta am platit impozitul la 2 locuinte pe care le am in orasul Pitesti. Intre timp am gasit sa inchiriez una din locuinte la o ... (vezi toată discuția)
Scutire plata majorari impozit locuinta barbu35 barbu35 Buna ziua. Am primit recent instiintarea de plata a impozitului anual pe locuinta, care nu a fost achitat de multi ani si am observat ca s-au adunat penalitati ... (vezi toată discuția)
Plata taxa de habitat Vibor Vibor Parintii mei care au decedat detineau o casa. In urma anchetei sociale efectuate de serviciul primariei Targoviste s-a stabilit ca in acea casa nu locuieste ... (vezi toată discuția)