avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrare somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrare somaj

Buna ziua, intampin o problema la intrarea in somaj si anume, firma la care am lucrat a intrat in insolventa si mi a inchis contractul de munca cat inca eram in perioada de concediu maternal. Dupa iesirea din concediu am mers sa depun actele de somaj si surpriza nu vor sa ma bage in somaj pentru ca firma mi a inchis contractul de munca cat inca eram in ccc. Ce e de facut?. Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal contract perioada determinata andreea_0103 andreea_0103 Buna ziua! Am o mare nedumerire... Am lucrat la o companie din oct 2017 pana în februarie anul acesta cu contract pe perioada determinata. Am avut 4 ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil Andreeea1990 Andreeea1990 Bună ziua, am și eu o intrebare dacă se poate sa ma ajutați. În data de 20.12.2017 m-am angajat la firma am lucrat pana în data de 20.06.2019, în data ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Anamaria16 Anamaria16 Bună ziua. Ma aflu în situația în care CM al meu încetează în 31.03.2020,iar eu trebuie să nasc aproximativ în 19.04.2020. În cazul în care nu voi ... (vezi toată discuția)