avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare bani FNI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare bani FNI

Buna ziua,

mai este posibila acum recuperarea banilor pierduti la FNI (anii 2000) ? mentionez ca persoana are carnetul de investitor, dar nu a facut demersuri pentru recuperare ( inscrierea in vreo asociatie, dat in judecata , etc)

multumesc.

Cel mai recent răspuns: alex5 , utilizator 14:18, 10 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc
Dreptul la actiune avand un obiect patrimonial se prescrie in termen de 3 ani,atat dupa legea veche(decretul privind prescriptie extinctiva) cat si dupa legea noua(Noul Cod Civil)
a existat totusi o plangere penala facuta in Iasi,imediat dupa ce a picat FNI-ul (dovada : un biletel cu numar de inregistrare), la care nu s-a primit niciun raspuns, si apoi nu s-a mai facut nimic concret pe tema asta. nu-mi dau seama daca acea plangere ajuta cu ceva
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2018
alex5, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie datorie sau deschid insolventa lylyan lylyan Buna ziua Societatea X a emis catre societatea Y facturi pana in dec. 2007. In acest moment poate soc. X sa isi mai recupereze banii de la societatea Y? Nu ... (vezi toată discuția)
Datorii la intretinere nicut adriana nicut adriana am rascolit toata casa dar cele mai vechi chitante au 5ani.restul cred ca s-au pierdut cand am zugravit apartamentul.Avand in vedere ca \"datoria\"este din ... (vezi toată discuția)
Recuperare restanta mai mare de 3 ani ursulina ursulina Avem in asociatie un ap.care are datorii din 2005 pana in 2008, ai carui proprietari au decedat. In urma lor a ramas o nora si o nepoata, sotul respectiv tatal ... (vezi toată discuția)