avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Model cerere de mentinere a esalonarii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Model cerere de mentinere a esalonarii

am pierdut esalonarea la plata si am inteles ca pot depune o cerere de mentinere a esaolnarii ma puteti ajuta?
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Suplimentare esalonare plata corneliani corneliani Am obtinut o esalonare plata in urma emiterii unei decizii impunere pe care ulterior am contestat-o.In urma contestatiei debitele mi s-au desfiintat partial ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate DumitruAndriana DumitruAndriana am obtinut esalonarea la bugetul de stat conf.OUG29/2011,in 2012 ,in luna iunie 2013 nu am putut citi recipisa laD112 pe care am depus-o in 25 ,am constatat ... (vezi toată discuția)
Inlesniri la plata obligatiilor la buget Cristina Vasile Cristina Vasile Am auzit recent la radio cum ca exista in derulare un proiect de lege privind inlesnirea la plata a datoriilor la bugetul statului, prin esalonare, gen OUG 40 ... (vezi toată discuția)