avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedintele asociatiei de proprietari!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedintele asociatiei de proprietari!

as dori sa stiu daca presedintele asociatiei de proprietari este cumva asimilat functionarului?
de exemplu, avem mai multe locuri de parcare libere si ca sa le putem inchiria de la primarie ne trebuie acordul scris al presedintelui de asociatie.
presedintele are 3 masini care si le tine fara plata, pe niste locuri liberesi nainchiriate. cand vor vecinii sa ii ceara acordul scris pt a-si lua locurile, atuci presedintele din reavointa se opune. cumva i se poate face plangere pe abuz in serviciu?

altceva, daca eu am un loc de parcare si anul viitor va trebui renoita autorizatia, se va cere acord tot de la presedinte sau rezolv numai la primarie?

mii de multumiri!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:46, 15 Octombrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
@jurist Clement
Domnule jurist nu ne lamuriti si pe noi, odata pentru totdeauna, ce e cu legea asta 270/2006 si ce legatura are ea cu domeniul public sau Asociatiile de proprietari!?V-am mai intrebat de cateva ori pana acum si nu mi-ati raspuns(desi v-am dat "titlul" acestei legi!!):foottap:
@jurist Cleme
1-Va respectam interesul pentru invocarea de prevederi legale,dar pe cand veti reusi sa constientizati ca activitatea in cadrul asociatiilor de proprietari nu este guvernata de mult invocata de catre dvs Lege nr 270/2006
2-
Presedintele de asociatie doar certifica locul liber de aprcare,sau nu il certifica ca fiind deja ocupat!

Presedintele de asociatie de proprietari, NU detine competenta sa se pronunte asupra statutului locurilor de parcare,unica entitate autorizata este numai primaria prin serviciul specializat care concesioneaza anual spatiile cu destinatia de loc parcare.Daca tot sustineti atatea calitati la nivelul presedintelui de asociatie de proprietari,inclusiv acea de a se pronunta asupra statutului spatiilor proprietatea statului,eventual poate ne iluminati si cu prevederea in vigoare,care asigura presedintelui si acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubii decizie presedinte bloc MariaGeo MariaGeo Buna ziua, Va scriu in speranta ca poate ma puteti lamuri/ajuta cu o informatie. Din data de 1 nov familia Popescu s-a mutat din bloc ... (vezi toată discuția)
Locuri de parcare fotbalistul fotbalistul Astazi am avut cateva neplaceri. 1. As vrea sa stiu si eu daca asociatia de proprietari este implicata in vreun fel in obtinerea locurilor de parcare din ... (vezi toată discuția)
Semnatura si stampila de la asociatie privata de locatari(sector 2) vasiliu ruxandra vasiliu ruxandra anul trecut am radiat masina care era pe numele meu am luat alta care am inscris-o pe numele sotului adresa este aceeasi. am platit locul de parcare la ... (vezi toată discuția)