avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... masina pusa sub sechestru executoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

masina pusa sub sechestru executoriu

Buna ziua, am in folosinta o masina obtinuta cu contract de comodat pt care am depus actele de cumparare. Firma de intermediere auto la care am apelat pt intocmirea actelor m-a anuntat ca "pe acest mijloc de transport figurati cu sechestru executoriu emis de..." doua persoane fizice. Observatie facuta referitor la proprietar...
Proprietarul nu m-a informat de aceasta situatie. ...la ce sa ma astept? La ce riscuri ma expun folosind masina?

Alte discuții în legătură

Contract comodat auto daria1 daria1 Am cumparat un auto si am hotarat ca sa fac cu proprietarul un contract de comodat, care sunt riscurile la care ma expun in afara ca nu sunt proprietarul?Mai ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie sa scoat masina de la impozit sau sa o radiez dani3ls dani3ls salut acum ceva timp am cumparat o masina am facut contract de vanzare cumparare cu proprietaru eu am fost si am declarato la impozit dar nu am trecuto pe ... (vezi toată discuția)
Contract de leasing olivia stoicescu olivia stoicescu Am si eu o intrebare:am cumparat prin leasing o masina de la o societate de leasing. Pana sa devin proprietar,am obtinut o autorizatie sanitara (eliberata pe ... (vezi toată discuția)