avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc in 2018
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc in 2018

Se poate solicita ccc in romania dupa maternitate dintr-o tara eu? Se pot lua in calcul veniturile din eu daca nu ai lucrat in romania? Dar daca beneficiezi de maternitate in eu, parasesti tara, lucrezi in romania si dupa 2 luni aplici pt ccc? Este posibil? Sau mai concret care sunt conditiile sa beneficiezi de ccc in romania cu venituri din eu? Multumesc

Alte discuții în legătură

Ccc MihaIonescu11 MihaIonescu11 Buna ziua, Urmeaza sa nasc in august anul acesta, insa nu voi mai fi salariata incepand cu luna februarie (pana in luna februarie am lucrat de mai bine de 2 ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui femei care lucreazã in austria ggdaniel ggdaniel buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)
Info concediu crestere copil dmitheone dmitheone Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu niste informatii in legatura cu urmatoarea situatie.Sotia mea trebuie sa nasca luna aceasta.Ea nu a lucrat si nu are ... (vezi toată discuția)