avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata cheltuielilor de bloc prin cont bancar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata cheltuielilor de bloc prin cont bancar

Eu nu am posibilitatea sa achit numerar la administrator cheltuielile de bloc.ce as putea face in cazul in care acesta nu accepta incasarea prin cont bancar din cauza comisioanelor de retragere f.mari.
Cel mai recent răspuns: lizica , utilizator 19:18, 27 Aprilie 2018
Este foarte simplu daca exista asociatia are cont deschis . Puteti face transfer din contul dvs direct in contul asociatiei fara sa va deschideti cont la aceeasi banca .
Daca nu cunoasteti contul puteti sa depuneti o solicitare in acest sens catre asociatie, sunt obligati sa va raspunda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata lunara a cotelor de intretinere-bloc, prin banca! Maria2143 Maria2143 Buna ziua! Un proprietar al unui apartament achita cotele lunare de intretinere in contul asociatiei, plata efectuata din contul personal, oricare alta ... (vezi toată discuția)
Impartirea cheltuielilor pe proprietari, la plata intretinerii prin ordin de plata latka latka Care sunt cheltuielile legate de contul bancar al unei asociatii ( in principiu m-ar interesa in mod specific la CEC Bank) si cum imparte cheltuielile pe ... (vezi toată discuția)
Plata facturilor asociatiei de proprietari de catre administrator nicu1iancu nicu1iancu Ca administrator de bloc, pot plati facturile asociatiei dintr-un cont propriu (al meu) ??? In acest fel scap de deplasare la CEC, unde asociatia are cont, si ... (vezi toată discuția)