avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurari sociale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurari sociale

sotul meu tocmai a plecat din tara si va lucra in regula in alta tara. Doresc sa stiu daca aici in Romania va trebui sa-i platesc asigurarile sociale, pentru a beneficia de sanatate, somaj si pensie. Daca da, care ar fi passi de urmat, unde se pot plati.
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului pt mamele care au lucrat in strainatate lauraramona lauraramona Buna ziua. Ma numesc Laura si de peste un an lucrez in UK impreuna cu sotul meu. Anul acesta am dori sa avem un copil si sa ne intoarcem in ... (vezi toată discuția)
Cate luni trebuie lucrate ca sa se poata beneficia de indemnizatie de somaj? fluturas2010 fluturas2010 buna ziua, as dori sa stiu cate luni ar trebui sa mai lucreze mama mea pt a beneficia de indemnizatia de somaj, ea avand 32 de ani vechime, 2 ani a fost ... (vezi toată discuția)
Plata retroactiva cass ? AndreeaFP AndreeaFP Buna ziua, Sotul meu se confrunta cu urmatoarea situatie: de la varsta de 18 ani a plecat din Romania si s-a reintors de abia in acest an, varsta sa actuala ... (vezi toată discuția)