avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu intreprindere familiala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu intreprindere familiala

buna dimineata,

va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea situatie: o intreprindere familiala formata din membri (sot si sotie) are sediul in sectorul 4, la domiciliul acestora. de curand s-au mutat in judetul ilfov si trebuie sa isi schimbe buletinele. aceste modificari unde trebuie inregistrate?
apartamentul unde au sediul social doresc sa il inchirieze. mai poate fi sediul acolo?
sper ca am fost cat de cat clara in exprimare.

multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mary_catalina , utilizator 16:30, 10 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Apartamentul este proprietatea celor 2 soti. Daca il inchiriaza, sediul nu mai poate ramane acelasi? Daca unul din soti isi pastreaza domiciliul acolo si inchiriaza o camera, sediul mai poate functiona in acel apartament?
~ Conținut șters la cerere ~
Am uitat sa mentionez ca apartamentul este cu 2 camere. daca unul din proprietari ramane intr-o camera, iar pe a 2 a o inchiriaza, sediul mai poate functiona acolo? daca inchiriaza tot apartamentul, sediul nu mai poate fi acolo?
Utilitatile nu au fost nici pana acum partajate pe pers fizica si juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social pfa in alt judet art1580 art1580 Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa imi schimb sediul social al pfa. Mentionez ca am adresa de domiciliu in Galati. In ianuarie 2015 mi-am inceout ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere proprietar persoana juridica eugen82 eugen82 in cazul in care proprietarul unui imobil este persoana juridica - societate comerciala iar aceasta inchiriaza imobilul, [b]mai este sau nu necesara ... (vezi toată discuția)