avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... anl pentru ilfov
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

anl pentru ilfov

bune seara. am si eu o intrebare si va rog mult daca stiti sa imi raspundeti. sunt casatorita de doi ani de zile, casatoria la starea civila avand loc in comuna Cornetu, ilfov. sotul este de aici, iar eu inaintea casatoriei domiciliam in buletin in bucuresti sectorul 4. dupa casatorie am facut mutatia pe adresa lui, si anume unde am mentinat mai sus, in cornetu, jud ilfov. momentan locuim cu chirie tot in sector 4, bucuresti. intrebarea este urmatoarea: cum putem obtine o locuinta gen anl, adica sa gasim o chirie mai mica. se poate si in bucuresti sa depunem acte pt locuinte anl sau doar pentru ilfov, si va intreb deoarece in ilfov stiu ca nu exista locuinte anl. intr-un cuvant, putem depune actele pt locuinta anl dc avem in buletin judetul ilfov? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:40, 14 Septembrie 2011
Una din conditii pentru obtinerea unei locuinte ANL in regim de inchiriere este sa prezentati la dosar actele de identitate si o adeverinta de la locul de munca sau alte acte din care sa rezulte ca solicitantul işi desfasoara activitatea profesionala pe durata nedeterminata, în municipiul unde solicita locuinta respectiva.
Cred ca cel mai bine este totusi sa obtineti relatii de la ANL.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parinte in intretinere pt. anl nynelstan nynelstan Buna ziua! Postez si eu o scurta povestioara cu speranta ca ma puteti ajuta si ca nu reusesc sa va plictisesc! Eu, impreuna cu sotia mea ne-am mutat la ... (vezi toată discuția)
Divort la notar Sorina_Sofia Sorina_Sofia Buna ziua. Va rog mult un raspuns - in cazul divortului la notar: divortul se face la orice notar din oras sau la notarul din sectorul unde a fost incheiata ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un divort.. Abdulah81 Abdulah81 Da ca sunt din Jud Bacau casatorita la primaria din Jud Bacau insa sunt despartita nu pe cale legala,pot da divort in orasul Tecuci,am buletin pe Tecuci am ... (vezi toată discuția)