avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort la notar

Buna ziua. Va rog mult un raspuns - in cazul divortului la notar: divortul se face la orice notar din oras sau la notarul din sectorul unde a fost incheiata casatoria? Casatoria a avut loc in sectorul 3, dupa care ne-am mutat in Bragadiru, jud. Ilfov, la moment eu cu fetita locuim in cartierul Drumul Taberei. Cum aleg notarul? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: VoL , utilizator 11:05, 25 Februarie 2014
nu e greu de ales pt ca art.375 ncc zice clar care sunt variantele: locul unde s-a incheiat casatoria sau ultima locuinta comuna a sotilor. ancheta sociala (obligatorie) cu privire la minor se va efectua tot in functie de criteriile de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Buna ziua, Eu si sotul dorim sa divortam. Locuim in Bragadiru, dar avem buletinele fiecare la parinti acasa. Eu pe sectorul 5, el in Jud Olt. Ne-am ... (vezi toată discuția)
Divort la notar oanamaiu oanamaiu Eu si sotul meu vrem sa divortam de comun acord si am intes ca se poate si la notar, avem si un copil minor (3 ani) si vrem custodie comuna. Vrem sa stim ce ... (vezi toată discuția)
Divort rapid valisanda valisanda Care este calea catre un divort rapid a unui cuplu care are un copil, tatal este deacord cu orice lucru si fara existenta unui partaj? (vezi toată discuția)