avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație bebe 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație bebe 2

daca acum primesc indemnizația de 1233(concediu crestere copil cu handicap)după nașterea bebe 2 voi primi 2 indemnizații???adică voi indemnizație creștere si pt bebe 2?care este procedura sau cum se calculează?si despre ce suma este vb exact.bebe 1 are 3 ani și 5 luni si disarul de handicap se reinoieste.deci in mod normal cele două concedii se suprapun.va rog sa mă lamuriti si eventual sa adăugați si legea respectivă.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 9 Ianuarie 2018
Pe perioada suprapunerii, cuantumul indemnizației lunare vi se majorează cu suma rezultată din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referință, pentru fiecare dintre copii, începând cu cel de-al doilea.

Asadar, veti primi indemnizatia pentru CCC1 + 1250 lei.
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, va rog frumos sa mă lamuriti și pe mine. bebe 1 ... Miramirela2101 Miramirela2101 Buna seara, va rog frumos sa mă lamuriti și pe mine. Bebe 1 are 9 luni când bebe 1 va avea 1 an și 5 luni se va naște bebe 2 vreau să știu dacă timp de ... (vezi toată discuția)
Buna , sunt in concediu de crestere a copilului , iar sotia este ... Ioan81 Ioan81 Buna , sunt in concediu de crestere a copilului , iar sotia este din nou însărcinată ( avand gemeni) si urmeaza sa nasca inainte de a implini primul copil 2 ... (vezi toată discuția)
Buna seara!am o nelămurire! sunt in ccc cu primul bebe,acesta ... Vacarus Andreea Vacarus Andreea Buna seara!Am o nelămurire! Sunt in ccc cu primul bebe,acesta împlinește 2 anișori in noiembrie 2021,ulterior am aflat că sunt însărcinată, data ... (vezi toată discuția)