avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara!Am o nelămurire! Sunt in ccc cu primul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara!Am o nelămurire! Sunt in ccc cu primul bebe,acesta ...

Buna seara!Am o nelămurire!
Sunt in ccc cu primul bebe,acesta împlinește 2 anișori in noiembrie 2021,ulterior am aflat că sunt însărcinată, data aproximativă a nașterii ar fi la sfârșitul lunii aprilie 2021.Intrebarea mea este daca pe lângă indemnizația pentru bebe 1 pot primi si stimulent de insertie pana ce bebe 1 face 2 anișori?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vacarus Andreea , utilizator 12:30, 6 Octombrie 2020
Indemnizatia CCC nu se poate cumula cu stimulentul de insertie. .... insa, pe perioada suprapunerii, cuantumul indemnizației lunare se majorează cu suma rezultată din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referință, pentru fiecare dintre copii, începând cu cel de-al doilea.

In speta , veti primi indemnizatia CCC1 + 1250 lei.
Deci o sa primesc indemnizația ce o primesc cu primul copil +acel coeficient de 1250 lei?
Si imi puteti spune ce acte trebuie pentru primirea acelui coeficient sau se primeste automat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Leeavalentina Leeavalentina Bună ziua. Am și eu o întrebare dacă se poate. Am rămas însărcinată în timp ce eram la școală la învățământul de zi (clasa 10) Am terminat ... (vezi toată discuția)
Buna seara, va rog frumos sa mă lamuriti și pe mine. bebe 1 ... Miramirela2101 Miramirela2101 Buna seara, va rog frumos sa mă lamuriti și pe mine. Bebe 1 are 9 luni când bebe 1 va avea 1 an și 5 luni se va naște bebe 2 vreau să știu dacă timp de ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului AndreeaMaya AndreeaMaya Buna ziua. In acest moment sunt in ccc fetita mea avand 7 luni. Sunt si insarcinata si o sa nasc in iulie,atunci fetita mea cea mare va avea un an. Ma ... (vezi toată discuția)