Bună ziua. Am și eu o întrebare dacă se poate. Am rămas însărcinată în timp ce eram la școală la învățământul de zi (clasa 10) Am terminat clasa a10 a și în august 2018 am născut. Am întrat în maternitate și acum fetita mea are 10 luni. Sunt însărcinată în luna 7 și vreau sa știu dacă se poate sa întru și cu bebe 2 în maternitate suprapusa.
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri
Buna ziua,
Acm beneficiati de indemnizatie pentru crestere copil, cei doi ani?
Daca da, mergeti la primarie dupa nastere cu actele dvs. si ale copilului, certificatul de nastere, si va ajuta dumnealor mai departe
Puteti beneficia de CCC2 .... Pe perioada suprapunerii situației (data nasterii celui de-al doilea copil si pana primul copil implineste varsta de 2 ani), cuantumul indemnizației lunare se majorează cu suma rezultată din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referință, pentru fiecare dintre copii.
Altfel spus, veti primi : indemnizatia CCC1 + 1250 lei.
Informatie
199907
Buna, avem de gand sa facem al doilea bebe, primul bebe are in prezent 11 luni cand voi naste va avea 1 an si cateva luni , sotul meu este intrat prenatal, ... (vezi toată discuția)