avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Restituire taxa auto

În decembrie 2017 trebuia sa primesc tranșă a 3 a restituire parțială taxa auto.De la Anaf mi s- a comunicat că momentan nu se mai fac plăți și se așteaptă noua reglementare. DC NU SE MAI RESPECTA DECIZIA ACORDATA IN INSTANTA PT PLATA ESALONATA IN 5 ANI RESTITUIRII TAXEI DE MEDIU????
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , utilizator 20:21, 9 Ianuarie 2018
 NORME METODOLOGICE din 29 decembrie 2017 de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 52/2017 privind restituirea sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule şi timbrul de mediu pentru autovehicule
Aceasta este reglementarea, insa face referire la cererile noi depuse. Solicitati sa vi se comunice raspunsul, iar in cazul in care nu se vor conforma, actionati in instanta.
Solicitare sa fac către Anaf???Mulțumesc
Da. Cu placere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare timbru mediu Roxistef Roxistef Bună Seara! Am câștigat prin instanta, am primit decizia de restituirea taxei timbrului de mediu în Februarie 2018 dar nu se virează banii . Ce ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Robert.G. Robert.G. Am cumparat o masina în 2015 și am plătit timbrul de mediu.Fostul proprietar plătise și el o taxă de poluare sau de prima inmatriculare pe care a ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu madanina29 madanina29 Va rog sa imi spuneti daca as putea sa recuperez timbrul de mediu prin instanta de judecata intrucat am depus la ANAF o cerere si mi s-a raspuns ca nu pot ... (vezi toată discuția)