avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se poate solutiona procesul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se poate solutiona procesul

Am fost notificat de Tribunalul vaslui ca isc pretinde Plata unor taxe pentru o constructie, fapt pentru care mam conformat cu Plata.
Intrebare
Cum trebuie procedat pt finalizare si incetarea procesului
Cel mai recent răspuns: Filipmarius , utilizator 18:51, 9 Ianuarie 2018
Formulati intampinare prin care invederati instantei faptul ca cererea de chemare in judecata a ramas fara obiect prin achitarea sumei solicitate. Atasati dovada.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa receptie casa bogdanrusu91 bogdanrusu91 In anul 2010 am obtinut de la primaria Vaslui o autorizatie de constructie casa. In 2011 am facut receptia si intabularea constructiei respective. Sunt la zi ... (vezi toată discuția)
Neprezentare proces civil mariacristina mariacristina am primit o citatie pentru neplata unei chirii si pe 23 ianuarie ar fi primul termen de judecata. am achitat chiria respectiva prin transfer bancar si am luat ... (vezi toată discuția)
Datorii intretinere/cheltuieli de judecata Sorin002 Sorin002 Buna ziua, In apartamentul cumparat de mine si sotia mea a locuit, timp de 4 ani, fiica noastra. In ultimul an a acumulat datorii la intretinere mari, de ... (vezi toată discuția)