avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

Bună seara! Eu am lucrat 4 ani la firma x pana pe 24 februarie 2017. Ulterior am avut o pauza de aproximativ 2 luni iar pe 19 aprilie 2017 am inceput munca la firma y pana pe 21 iulie 2017. Copilul se va naște cel târziu pe 8 mai 2018. Vă rog să îmi spuneți dacă pot lua indemnizația? în condițiile în care din iulie nu am mai muncit dar am 12 luni în ultimii 2 ani anteriori datei nasteri copilului exceptand pauza. Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Andreea1704 Andreea1704 Am lucrat 4 ani la o firma din 2013 pana pe 24 februarie 2017. Am luat o pauza de aprox 2 luni si am inceput din nou munca pe 19 aprilie 2017 pana pe 21 iulie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Ale8 Ale8 Buna, Eu am ramas insarcinata anul acesta si am o nelamurire cu indemnizatia de crestere a copilului. Stiu ca de la data nasterii trebuie sa am 12 luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului Rodica poalelungi Rodica poalelungi Daca in ultimile 24 de luni am lucrate 10 luni la 8 ore si trei luni la 4 ore pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului?Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)