avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... indreptare eroare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

indreptare eroare hotarare judecatoreasca

Intr o hotarare judecatoreasca pronuntata de tribunal, in redactarea acesteia instanta de judecata strecoara erori in ceea ce priveste cuantumul taxei privind timbrul de mediu precum si a cheltuielilor de judecata.
Intre timp paratii au declarat recurs impotriva hotararii in care s au strecurat greselile pe care vreau sa le indrept.....se mai poate depunere cererea de indreptare eroare materiala in aceste conditii?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 14:26, 10 Ianuarie 2018
Puteti formula cerere de indreptare a a erorii materiale(in masura in care este vorba de o eroare materiale) conf.art.442 NCPC..
multumesc...este vorba despre redactarea eronata in hotarare a cunatumului taxei de timbru si a cuantumului aferent cheltuielilor de judecata....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indreptare eroare hoarare judecatoreasca madalina bobeica madalina bobeica Buna seara, Instanta de judecata trece gresit in hotarare cuantumul taxei de mediu si cheltuiala de judecata. Se poate formula cerere de indreptare eroare ... (vezi toată discuția)
Cum pot solicita îndreptarea erorii efectuate de instanță privind calculul la plata cheltuielilor de judecată pe care pârâtul trebuie să mi le plătească? _Alin_ _Alin_ Cum se procedeaza repararea erorii cauzate de instanta la plata cheltuielilor de judecată? Mentionez ca in momentul cand am introdus actiunea in judecată, ... (vezi toată discuția)
Greseala prenume in dispozitivul unei hotarari Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Am o hotarare a Tribunalului in care m-i sa gresit prenumele atat in expunere cit si in partea unde spune ,,in numele legii hotaraste\" Aceeasi ... (vezi toată discuția)