avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura pentru scoaterea minorului din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura pentru scoaterea minorului din tara

Am divortat de sotul meu in anul 2014 la notar, avem custodie comuna pentru baiatul nostru. Anul trecut in luna mai fostul sot a plecat in Germania si de atunci nu mai stim nimic de el. Nici fostii socri nu ne zic nimic, simt totusi ca ne ascund ceva. Sunt zvonuri pe la cunostinte ca ar fi retinut acolo. Ce pot face in acest caz pentru a scoate copilul din tara ???
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2018
ms81cri, utilizator
Cel mai recent răspuns: capucino , utilizator 22:02, 9 Ianuarie 2018
Faceți o acțiune pe instanța pt stabilirea exercitării autorit părintește exclusiv de dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea definitiva a copilului din tara mihaelamicky mihaelamicky buna ziua anul trecut am divortat la notar, de comun acord. avem un copil de 12 ani. copilul este in custodie comuna dar locuieste cu tatal lui. eu ma voi ... (vezi toată discuția)
Bună seara, sunt divorțată și custodia copilului e comuna. dar ... Doinadoina85 Doinadoina85 Bună seara, sunt divorța și custodia copilului e comuna. Dar am discutat cu fostul și este de acord sa îmi lase custodie totala mie. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara am divorțat in germania . in hotărârea de divorț ... Miky msm Miky msm Buna seara am divorțat in Germania . In hotărârea de divorț nu se menționează nimic de pastrarea numelui eu vreau sa rămân pe numele de căsătorie , ... (vezi toată discuția)