avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Citatie tribunal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Citatie tribunal

Buna ziua,
Daca am primit citatie de la tribunal pt un credit neplatit si daca as dori sa il platesc inainte de data prezentarii la proces, unde trebuie sa merg sa platesc si sa o pot anula?
Cel mai recent răspuns: Evelina Minulescu , Avocat 14:58, 15 Octombrie 2009
Va propun sa platiti creditul, iar cu chitanta primita puteti sa mergeti la tribunalul care a emis citatia, si puteti sa depuneti o petitie, prin care aratati, ca acea cauza, la care se refera citatia, a ramas fara obiect.
multumesc pentru raspuns
suma de bani restanta o puteti plati unde ati platit si restul creditului .
cu dovada de plata va prezentati la primul termen de judecata . =D>
achitati creditul, formulati o cerere cater instanta prin care explicati ca ati achitat creditul si cauza a ramas fara obiect, anexati dovada platii in copie conform cu originalul si expediati-o prin posta sau curier cu confirmare de primire. nu este necesara prezenta dvs. la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta intretinere-tribunal ioana.alexandra ioana.alexandra Buna Ziua! Datorita unei restante la intretinere , asociata de proprietari ne-au dat in judecata.Este o problema daca nu ne-am prezentat la tribunal si pe ... (vezi toată discuția)
Actiune anulata cu taxa de timbru si timbru judiciar platite ellydr ellydr am introdus o cerere de chemare in judecata - pretentii. Am primit citatia si mi s-a pus in vedere sa platesc pana la 15 martie taxa de timbru si timbru ... (vezi toată discuția)
Actionare in instanta Claark Claark Buna ziua! Din cauza problemelor mele financiare din ultimul timp, am ramas in urma cu plata a doua facturi Vodafone, in total de 600 Ron. Ieri am primit un ... (vezi toată discuția)