Sunt înfiată de niște părinți abuzivi și violenți. De 10 zile am plecat de acasă la o prietenă. Părinții mei adoptivi m-au amenințat că dacă nu vin acasă vor face declarații la poliție, vor depune plângeri împotriva prietenei mele cum că mă sechestrează, mă vor da la dispăruți și vor trimite poliția la ușa prietenei mele. Este posibil așa ceva dacă sunt MAJORĂ?
Problema este că astăzi au venit la ușa prietenei mele doi polițiști și au spus că părinții m-au declarat dispărută și că trebuie să vin să dau declarație cum că am plecat de acasă, altfel poliția va insista cu vizitele.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Politia trebuie sa cerceteze in urma plangerii si sa se asigure ca nu aveti probleme- sa fiti tinuta impotriva vointei undeva. Mergeti la sectie si spuneti-le ca sunteti bine si se incheie totul, nu sunteti obligata sa va intoarceti, desigur.
Păi să cerceteze ce? Se pot lua în seamă așa declarații aberante nefondate despre un om? Nu trebuiesc aduse dovezi?
Dacă polițiștii au venit la mine și le-am spus deja că sunt bine de ce să mă mai duc la secție? Ei pentru ce au mai venit??? Încă o problemă.. secția unde s-au făcut plângeri e în alt județ decât în cel care mă aflu eu.
Din primul mesaj rezulta ca au discutat numai cu prietena, nu ati scris nicaieri ca ati discutat cu politia si ati zis ca sunteti bune mersi, de aia am zis sa va duceti sa lamuriti, nu ca ati fi obligata sa dati vreo declaratie.
Cam ce dovada sa fi prezentat parintii ca ati disparut ??
nu mai apasati inutil pe butonul " citeaza", ci pe " raspunde si nu mai deschideti subiecte noi pe aceeasi tema, multumesc.