avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren

Locuiesc intru-un apartament cumparat in baza legii 112.Apartamentul face parte dintr-un imobil compus din 6 apartamente plus o curte comuna de cca 200mp.La data cumpararii apartamentului conform legii 112 nu a fost posibil sa cumpar si partea mea de curte.Acum as vrea sa stiu daca acum este posibil sa fac acest lucru si in caz afirmativ care ar fi pasii de urmat.Multumesc

Alte discuții în legătură

Achizitie teren ballo ballo am cumparat de la fostul ICRAL , cu legea 112 un apartament component al unui imobil care are 6 apartamente si o curte de cca 300 mp. c f contractului de ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna diviziune si ce se intelege prin partile comune? Vladmih Vladmih Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil care este compus din doua corpuri, A si B situate unul langa celalalt in forma de L. Corpul A este compus din ... (vezi toată discuția)
Acoperis impexrom impexrom Ma poate ajuta cineva? Locuiesc intr-un imobil cumparat prin legea 112,format din 10 apartamente,6 in corp A cu 4 scari,an constructie 1936 si 5 apartamente ... (vezi toată discuția)