avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Obligatii de plata
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Obligatii de plata

Bună ziua ,
Am o întreprindere individuală înființată în 2016. Am încheiat anul 2017 pe zero. Nu am încă activitate, nici angajați.
Lucrez în străinătate, fără contract de munca . Nu am plătit şi nu plătesc CAS
nici CASS . Dacă nu înregistrez venituri în țară sunt obligat să plătesc ceva către statul român?
Ce variantă am , în țară , de a plăti pt a beneficia în caz de nevoie de asistenta medicala.
Vă mulțumesc şi vă doresc un an cu sănătate şi împliniri.

Cel mai recent răspuns: scg , utilizator 08:53, 10 Ianuarie 2018
Sunati la ANAF,CAS si intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica vs. microintreprindere - drepturi de proprietate intelectuala din strainatate teomc teomc Buna ziua, Mai intai doresc sa va descriu situatia mea actuala: - Nu sunt angajat, obtin venituri din drepturi de proprietate intelectuala din ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare venituri pe anul curent. sarmaneandchill sarmaneandchill Buna! In urma unor probleme de sanatate, nu am reusit sa depun, pana la 1 Februarie actele necesare realizarii calculelor taxelor care trebuiesc a fii platite ... (vezi toată discuția)
Mi-am infiintat un cmi-cabinet medical individual drbelebogdan drbelebogdan Buna ziua. Mi-am infiintat un CMI-cabinet medical individual . Va rog sa imi spuneti, in conditiile in care eu sunt titular si nu pot fi angajat, dar am o ... (vezi toată discuția)