avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare Regii autonome
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare Regii autonome

Buna dimineata

Cum se fac angajarile in cadrul unei Regii autonome - prin numire sau concurs? Legea care reglementeaza regiile autonome face referire doar la consiliie de administratie.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Angajare regii autonome Sara1986 Sara1986 Buna dimineata Cum se fac angajarile in cadrul unei Regii Autonome - prin numire sau concurs? Legea care reglementeaza regiile autonome face referire doar ... (vezi toată discuția)
Angajare regie autonoma simona_j simona_j Buna ziua! Cum se fac angajarile in cadrul unei Regii Autonome - prin numire sau concurs? As dori , de asemenea, sa stiu baza legala care reglementeaza acest ... (vezi toată discuția)
Functionari publici- dispozitie de incadrare Filip Alexandru Filip Alexandru Imi puteti spune va rog, in ce act normativ se specifica ca functionarii publici sunt incadrati doar prin dispozitie si nu si prin contract de munca? Am auzit ... (vezi toată discuția)